PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiacul Wabanki


Descopera cateva din secretele tribului Wabanki si care este personalitatea ta in acest fascinant zodiac amerindian. In functie de luna in care ne-am nascut, iata ce semn suntem in Zodiacul Wabanki:

Luna Ianuarie: LUP
Daca esti nascuta sub acest semn de Luna, viata te incearca in numeroase moduri. Pentru ca esti trecuta prin multe, poti surmonta orice obstacol care iti apare in cale. Oamenii te vad ca pe un lup singuratic, insa adevarul este ca ai un grup restrans de persoane apropiate pe care te poti baza oricand. Nu iti arati afectiunea in mod deschis si esti extrem de loiala.

Luna Februarie: ZAPADA
Ca si fratii si surorile tale din zodia Lup, nici tu nu esti deloc straina de munca. Stii ca lumea in care traiesti este un camp de lupta si cel mai puternic castiga. Atunci cand te simti coplesita de incercarile la care te supune viata, te incarci din natura. Invata sa nu mai fii atat de afectata de realitate.

Luna Martie: CORB
In zodiacul Wabanki, tu apartii semnului Corb. Esti o persoana flexibila si adaptabila ce creeaza prietenii extrem de usor si stie sa se puna in valoare in raport cu ceilalti. Iubesti schimbarea si esti atrasa de caractere inventive si rebele. Trebuie sa inveti sa devii mai stabila caci altfel oamenii dragi din viata ta pot avea de suferit.

Luna Aprilie: SAMANTA
Fiind nascuta in luna Aprilie, tu reprezinti promisiunea evolutiei. Fire determinata, iti asculti intotdeauna instinctele ce te-au ajutat sa te maturizezi. Legatura ta cu persoanele dragi, dar si cu comunitatea in care iti duci viata este extrem de profunda. Integritatea si caracterul onest te ridica in ochii celorlalti. Ai un potential imens si descoperi ca esti o persoana cu numeroase calitati.

Luna Mai: FLOARE
Acest semn din zodiac este extrem de norocos in viata! Ca si Floare, esti o persoana prietenoasa care se poate intelege bine cu oameni din medii diferite. Mai mult, aspectul tau fizic poate fermeca orice reprezentant al sexului masculin! Radiezi, iar acest lucru are o influenta pozitiva si asupra celor cu care interactionezi.

Luna Iunie: CAPSUNA
Daca esti nascuta in aceasta zodie, esti o persoana visatoare cu idealuri marete. Ai o sclipire de geniu si tocmai de aceea toate persoanele pe care le cunosti vin la tine pentru a cere sfaturi. Desi ai pareri in general subiective, te pricepi foarte bine la oameni si, mai mult, detii abilitatea de a-i manipula in propiul folos.

Luna Iulie: FULGER
Esti mereu cu zambetul pe buze si reusesti sa binedispui chiar si cea mai trista ori suparata persoana pe care o intalnesti. Desi la exterior pare ca ai o viata perfecta, in realitate este posibil sa nu simti astfel. Te pricepi foarte bine sa iti ascunzi fata de ceilalti propriile ganduri si emotiile ori sentimentele ce te macina. Invata sa te exteriorizezi macar in preajma unor prieteni extrem de apropiati.

Luna August: STURION
Fiind nascuta in aceasta zodie, vei reusi sa profiti de toate oportunitatile pe care ti le ofera viata, dar si sa gasesti resursele interioare necesare pentru a trece cu brio peste obstacole. In ceea ce priveste relatiile tale cu cei din jur, esti o persoana protectiva ce pretuieste foarte mult valorile familiei. Desi esti extrem de generoasa, stii cand este cazul sa daruiesti, dar si cand este mai bine sa te abtii.

Luna Septembrie: RECOLTA
In zodiacul Wabanki tu reprezinti recolta, lucru ce sugereaza ca stii cum sa iti aduni prietenii la un loc si detii extraordinare abilitati sociale. Tot tu esti cea care apara intelepciunea si oferi sfaturi pretioase celor care au nevoie. Exista momente in care lasi mandria sa te controleze si tocmai de aceea ar fi indicat sa inveti lectia umilintei.

Luna Octombrie: VANATOR
Tu esti cel mai punctual semn din zodiac. Stii exact ce trebuie sa faci pentru a multumi pe toata lumea nu datorita ratiunii, ci a instinctelor. Desi cei din jur te admira si te respecta, esti o fire singuratica si gasesti greu acea persoana care sa te inteleaga in profunzime. Ai o personalitate extrem de complexa si tocmai de aceea trebuie sa inveti bucuria lucrurilor simple din viata. Te vor ajuta sa te redescoperi.

Luna Noiembrie: CASTOR
Pentru ca ai fost nascuta intr-o perioada de tranzitie te adaptezi extrem de usor la schimbare. Semnul tau din zodiac inseamna evolutie si miscare continua. Caracter entuziast si impunator, stii sa inovezi sau chiar sa sochezi cu ideile tale. Esti un mediator intre vechi si nou avand abilitatea iscusita de a transforma perceptia oamenilor asupra unui anumit lucru.

Luna Decembrie: GER
Desi la exterior pari o persoana extrem de rece, in interior ai un suflet cald. Doar cei apropiati tie iti cunosc firea iubitoare si protectiva ce are puterea de a alimenta vise si de a intari caractere. Esti o personalitate interesanta ce poseda o inteligenta iesita din comun, fiind mereu capabila sa creeze strategii de viata care sa iti ofere echilibru si stabilitate.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2