PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Gastronomic


Zodia Berbecului (21 martie - 20 aprilie)
Vigurosii Berbeci au nevoie de un regim alimentar echilibrat, bazat pe foarte multe legume, care să îi mentină puternici. De felul lor, Berbecii consumă foarte multe calorii. Din acest motiv, vor avea rezultate bune în ceea ce fac numai beneficiind de un regim alimentar consistent si îndestulător. Grijile si nervozitatea fac parte din existenta Berbecilor si, de aceea, atunci când iau masa trebuie să aibă un mediu plăcut, destins, linistit.

Zodia Taurului (21 aprilie - 21 mai)
Taurii sunt caracterizati de o periculoasă poftă pentru mâncăruri grele si dulciuri. De aceea, ei trebuie să fie pătrunsi de ideea că este necesar să facă multe plimbări si exercitii fizice de fortă, contracarând astfel si înclinatia lor pentru confort, pentru comoditate în viata de zi cu zi. Atentie! Taurii sunt sensibili la răceli. Li se recomandă să consume vitamine din complexul B, vitamina C si calciu.

Zodia Gemenilor (21 mai - 20 iunie)
Atentie la piele, întrucât adesea Gemenii uită să mănânce sau mănâncă pe fugă, este posibil să nu-si hrănească pielea în mod corespunzător. Ca si Taurii, este nevoie si aici de un supliment de vitamine. Tensiunea nervoasă si alergiile, adesea tipice pentru Gemeni, se pot concretiza sub formă de pete care apar, mai ales, pe fată. În consecintă, este necesar un regim alimentar bogat, cu trei mese pe zi, care să contină proteine, nuci, peste, pui, citrice si legume proaspete. Gemenilor li se recomandă să bea cât mai multă apă. De regulă, greutatea corporală nu este o problemă pentru cei născuti sub semnul acestei zodii. Gândurile Gemenilor nu prea îi tin în preajma mâncărurilor.

Zodia Racului (21 iunie - 22 iulie)
În cazul în care tin un regim alimentar strict, Racii pot avea probleme. Din nastere, ei sunt mai rotunjori si, de aceea, este indicat să slăbească în timp. Racii trebuie să consume cât mai multe fructe si legume proaspete. Este de dorit să se tină deoparte de alimentele prăjite, precum si de deserturile grele. "Copii ai Lunii", Racilor le prind foarte bine exercitiile fizice.

Zodia Leului (23 iulie - 22 august)
Robusti cel mai adesea, Leii au tendinte către extreme: fie radiază de sănătate, fie au dificultăti în acest domeniu. Bolile care îi afectează pe Lei sunt frecvent provocate de un regim alimentar impropriu sau de lipsa exercitiilor fizice. Leii sunt sfătuiti să se preocupe de regimul lor alimentar, cât si de sănătate. Această îndeletnicire le va face bine. Leii trebuie să ia măsuri pe linie alimentară si să facă sport deoarece, altfel, riscă să aibă serioase probleme cardiovasculare.

Zodia Fecioarei (23 august - 22 septembrie)
Nativii în această zodie înfloresc, întotdeauna, cu ajutorul vitaminelor si mineralelor. Din meniul acestora nu trebuie să lipsească telina, morcovii si merele. Nu trebuie să consume însă mâncăruri picante. Cerealele si ceaiurile din plante sunt recomandate. Pentru acesti nativi, un regim vegetarian echilibrat este considerat ideal.

Zodia Balantei (23 septembrie - 22 octombrie)
Pentru a avea o sănătate perfectă, cei născuti sub semnul Balantei au nevoie de echilibru în dragoste, la lucru, în regimul alimentar si, în general, în viată. Balanta ghidează fenomenele din regiunea rinichilor si cea lombară. Prin urmare, cei născuti în această zodie trebuie să bea multe lichide (apă si sucuri). De asemenea, li se recomandă să uite mâncărurile grele. În consecintă, ei au nevoie de un regim alimentar cu foarte putine grăsimi si cu cât mai putin zahăr. Totodată, trebuie evitate si alimentele ce pot produce aciditate.

Zodia Scorpionului (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionilor le place să pregatească si să consume mâncăruri grele si complicate. Dacă este necesar să tină un regim alimentar riguros, Scorpionii au nevoie de foarte multă vointă. Sănătatea, în general bună a Scorpionilor, se sustine cu un regim alimentar bogat în proteine, cu foarte multe fructe si cu vitamina C. Scorpionii au nevoie si de calciu pentru a se feri de boli de piele, cât si sterilitate si deteriorarea oaselor.

Zodia Săgetătorului (22 noiembrie - 21 decembrie)
Săgetătorilor le place să mănânce foarte mult, dar nu au dificultăti de ordin ponderal, ei fiind oameni ai miscării. Arcasilor le plac mâncărurile picante si exotice care, în exces, ar putea să-i afecteze. Semnul Săgetătorului ghidează coapsele, soldurile, nervul sciatic si arterele. În acest context, Arcasii sunt predispusi la boli ale aparatului circulator, la artrită, la căzături, oase rupte sau scrântite. Săgetătorilor li se recomandă să se odihnească cât mai mult.

Zodia Capricornului (22 decembrie - 19 ianuarie)
Cei născuti în Capricorn trăiesc deobicei mult, cu toate că vor munci mult în timpul vietii. Aspectul persoanei este de multe ori grav, fără tonuri de comportament colorate. Este aici ceva din functionarea unui metronom, oamenii-Capricorn fiind cunoscuti ca egoisti si înstrăinati. Capabili de efort îndelungat, nativii în Capricorn au curajul si puterea de a o lua de la capăt, asemenea unei furnici care duce povara. Femeile-Capricorn au gustul succesului, al victoriei. Oamenii-Capricorn au o mare calitate în raport cu nebuna lume de azi: sunt foarte, foarte adaptabili, atât la bine, cât si la rău.

Zodia Vărsătorului (20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii sunt tipi nervosi. Le place să mănânce mai tot timpul, ciugulind din mâncare ori de câte ori au ocazia. Si Vărsătorilor li se recomandă fructele si legumele proaspete. Mâncărurile grele îi îngrasă pe Vărsatori care, însa, au destula vointă pentru a tine un regim alimentar. Semnul Vărsătorului ghidează picioarele, muschii gambei, tendonul lui Ahile si circulatia sanguină. Dacă un Vărsător are carcei la picioare, este un semn clar că regimul sau alimentar este deficient. Vărsătorii au nevoie de aer curat, fumul si alte noxe dăunându-le foarte mult.

Zodia Pestilor (19 februarie - 20 martie)
Adesea, bolile Pestilor sunt favorizate de stres si de nervozitate. De aceea, Pestilor li se recomandă să mănânce atunci când sunt linisti. De asemenea, trebuie să evite excesul de alcool. Au nevoie de un supliment de fier, precum si de proteine si vitamine. Celor născuti sub semnul Pestilor li se recomandă să fie grijulii fată de picioarele lor.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2