PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic
Zodiac Floral

PAPUCUL-DOAMNEI
persoanele nãscute în zilele de: 3, 12, 21, 30
    Caracter si destin: Nu suportati sã stati mai multã vreme într-un loc; decorurile, situatiile si personajele trebuie sã se schimbe mereu pentru a và simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru dumneavoastrã, cãci vi se pare cã ele vã rãpesc libertatea pe care din totdeauna puneti mare pret. Ceea ce vã marcheazã fundamental este o mare nestinsã curiozitate, ce are în permanentã nevoie de lucruri noi care sã o alimenteze. Vã dãuneazã foarte mult faptul cã, raportat si la instabilitatea ce vã este proprie, tindeti sã fiti superficialã si sã vã comportati ca atare, în special în ce priveste viata sentimentalã si eroticã; sunteti, de asemenea, foarte împrãstiatã si ceva mai multã rigoare în ceea ce întreprindeti nu poate decât sã vã foloseascã; în sfârsit, mizati uneori prea mult pe o singurã carte, iar riscurile pe care vi le asumati vã pot duce la esec total. Toate aceste trãsãturi ies mai bine în evidentã în domeniul experientelor amoroase, dar ele existã si vã saboteazã si în alte compartimente ale existentei.
    Dragostea: Se poate remarca gustul dumneavoastrã pentru noutate în jocul iubirii, în caz contrar partenerul fiind imediat considerat
ca necorespunzãtor. În orice caz, ar fi naiv din partea lui sã considere cã o relatie cu dumneavoastrã e pentru totdeauna, pentru cã niciodatã nu vã implicati total, iar fidelitatea nu vã este o notiune prea clarã.
    Trãsãtura definitorie: Instabilitatea.
    Compatibilitate cu: Macul, trandafirul, papucul-doamnei.
    Numere norocoase: 6, 9, 15, 18, 24, 27.
    Zile favorabile: Sâmbãtã, duminicã, luni.
    Culoarea galben-purpuriu a acestei flori semnificã pe de o parte, exuberanta si timiditate în mãsuri egale, agitatie si veselie, pe de altã parte. Ca singurã specie din familia orhideelor de pe teritoriul tãrii noastre, papucul-doamnei conferã supusilor sãi un aer de delicatete si de fragilitate usor exotice, care de multe ori pot rãmâne doar la nivelul aparentelor.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2