PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic
Zodiac Floral


ORHIDEEA
persoanele nãscute în zilele de: 7, 16, 25    Caracter si destin: Sensibilã, aveti un simt al datoriei foarte dezvoltat si acest lucru va face sã fiti expusã unor frustrãri si dezamãgiri, în cazul în care veti sesiza abateri de la regulile de onestitatea din partea celorlalti fatã de dumneavoastrã. Evitati în genere conflictele care vã consumã foarte mult nervos, în schimb sunteti genul de persoanã gata oricând sã ajute pe cei din jur într-un total dezinteresat.
Vã marcheazã foarte mult în viata de zi cu zi o tristete ce vã este familiarã, dar care trebuie tinutã sub control pentru a nu fi vreodatã nevoie sã ajungeti într-o clinicã de psihiatrie. Cum tot vã place mult sã cãlãtoriti (cãci sunteti foarte curioasã) o solutie ar putea consta în a vã bruia melancolia excesivã în glasul rotilor de tren, de a o risipi mereu în peisaje. Cãminul pe care vi-l doriti este unul bine organizat si având tot ceea ce-i trebuie.
    Dragostea: Foarte pretentioasã în alegerea partenerului (pe baza unor criterii intime), în momentul în care vã veti decide asupra lui, el va conta pe faptul cã-i veti fi fidelã si cã veti deveni iubiti si profunzimea sentimentelor ce le nutriti va fi resimtitã ca o binecuvântare de cãtre perechea dumneavoastrã.
    Trãsãturã definitorie: Intransigenta sentimental

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2