PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic
Zodiac Floral


MARGARETA
persoanele nãscute în zilele de: 8, 17, 26    Caracter si destin: Dati dovadã de multã perseverentã în a vã sustine punctele de vedere, aceasta neînsemnând însã cã sunteti o persoanã agresivã - dimpotrivã. Aceastã trãsãturã se coreleazã cu temeritatea pe care în mod sigur o aveti în toate împrejurãrile. Vã mai caracterizati prin modestie si uneori printr-o usoarã rezervã în raporturile cu ceilalti. Prietenii dumneavoastrã nu sunt numerosi, dar sunt de nãdejde. Fiind în permanentã defensivã pe plan existential, se întâmplã de multe ori sã capitulati mult prea usor. Calitãtile pe care vi le dezvoltati continuu sunt prudenta si clarviziunea - si aceasta deoarece nu sunteti scutitã de necazuri. Tot în aceastã ordine de idei veti deveni în timp foarte sensibilã si susceptibilã; e bine totusi sã vã pãziti de a fi suspicioasã în mod constant cu toatã lumea.
    Dragostea: Sunteti tandrã si vã asteptati la reciprocitate, lucru care va conta foarte mult pentru dumneavoastrã. Desi nu ignorati viata sexualã, aceasta nu va fi hotãrâtoare în raporturile sentimentale. Este foarte probabil cã-l veti cãuta vreme îndelungatã pe bãrbatul visurilor dumneavoastrã pânã sã-l gãsiti si cã veti trãi multe dezamãgiri în tot acest timp. Ce mai conteazã însã cã au trecut atâtia ani pânã sã vã împliniti idealul? Ceea ce e cu adevãrat important e fericirea ce vã umple inima si trebuie sã fiti recunoscãtoare stelei dumneavoastrã norocoase.
    Trãsãturã definitorie: Fragilitatea.
    Compatibilitatea cu: Albãstreaua, bujorul, macul, floarea-soarelui.
    Numere norocoase: 4, 8, 22, 24, 26, 31.
    Zile favorabile: Sâmbãtã.
    Margareta semnificã inocentã, candoare, ori faptul de a se sti iubitã. Timiditatea si puritatea ce caracterizeazã aceste flori sunt justificate prin testul culorilor (cuprins în acest volum), de mijlocul lor galben si de petalele albe si delicate. Multor fete li s-au dat numele lor, dintr-o evidentã dorintã de a le semãna.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2