PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic
Zodiac Floral

IRISUL
persoanele nãscute în zilele de: 5, 14, 23
    Caracter si destin: Vã caracterizeazã printr-o mare adaptibilitate la medii, persoane noi si acest lucru implicând în acelasi timp un spatiu de activitate destul de extins si de divers. Sunteti simpaticã, aveti o inteligentã remarcabilã si vã dovediti o fire foarte sociabilã. Desi de regulã apãreti ca o persoanã agreabilã, puteti deveni uneori un vulcan în plinã activitate dacã aveti impresia cã cineva vã jigneste profund si pe neasteptate. Cel mai rãu lucru care vi se poate întâmpla este sã vi se încalce libertatea în mod iremediabil - si asta în special prin dependenta dumneavoastrã fatã de plãcerile de tot felul pe care, odatã ce le-ati gustat, vi le faceti definitiv stãpâne. Ar trebui deci sã aveti în vedere foarte serios acest lucru si sã dovediti mai multã clarviziune si retinere.
    Dragoste: Multi bãrbati vor intra în raza de actiune a farmecului dumneavoastrã, iar umorul pe care-l aveti va da sare si piper acestor relatii multe întretinute doar la nivelul flirtului, altele ajungând la nivele mai profunde. Ceea ce vã va subjuga, nu întotdeauna cu urmãri fericite, va fi gustul pentru jocul seductiei, cât si cel pentru plãcerile sexuale. Conteazã pentru dumnevoastrã decisiv ca celãlalt sã fie în permanentã capabil de a purta o discutie interesantã, în caz contrar veti fugi repede de lângã el.
    Trãsãturã definitorie: Dinamismul.
    Compatibilitate cu: Toate florile.
    Numere norocoase: 1, 10, 19, 28, 30, 38.
    Zile favorabile: Miercuri, vineri.
    Irisul (sau stânjelul) este o floare mare si foarte deschisã, caracteristicã grãitoare pentru nativul subordonat ei, sociabil si lipsit de mistere fatã de ceilalti. Felul plãcut de a fi al acestei persoane este ilustrat exemplar de faptul cã în Japonia irisul este o floare veneratã si un simbol national.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2