PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic
Zodiac Floral

   BUJORUL
persoanele nãscute în zilele de: 2, 11, 20, 29
    Caracter si destin: Ceea ce este de apreciat în mod deosebit la nativa acestui semn e perseverenta de care dã dovadã în orice situatie, fie ea cât de grea. Uneori, însã, aceastã calitate se poate transforma în inflexibilitate si încãpãtânare si ar fi de dorit, pentru o mai bunã comunicare cu ceilalti, sã încerce sã-si corecteze aceste defecte. Loialitatea deosebitã a nativei va fi reliefatã în circumstantele în care e vorba în mod explicit de datoria ei. Îi place foarte mult natura, iar activitatile sale practice sunt îndreptate cãtre asigurarea unui trai confortabil si fãrã probleme. Trebuie sã-si supravegheze tot timpul tendintele de a-i nesocoti pe ceilalti (si uneori chiar si de a-i jigni) si sã dea dovadã de rãbdare si întelegere în acest sens. De asemenea, nu ar strica sã fie mai curajoasã în tot ce face. Doar respectând aceste principii va putea fi împãcatã cu sine si cu cei din jur.
    Dragostea: Nu poate trãi singurã, acest lucru ar fi o absurditate pentru ea si ar dezechilibra-o complet si definitiv. E pasionatã si foarte posesivã, uneori sufocantã în manifestãrile sale de tandrete. Are o fire romanticã si iubirea o va întelege doar în acest fel. În tinerete îndeosebi, va fi cam nestatornicã.
    Trãsãtura definitorie: Pasiunea rzãtoare.
    Compatibilitate cu: Bujoul, albãstreaua, orhideea, macul si margareta.
    Numere norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42.
    Zile favorabile: Duminicã, luni, vineri.
    Bujorul, rosu ca focul, semnificã sângele înfierbântat al nativei si dorinta ei devoratoare de a iubi, de a se dãrui în trãirile sale cele mai nobile si de a înflori la cãldura acestor sentimente. Caracterul sãu este exprimat foarte bine de expresia popularã "a se îmbujora" în urma unei actiuni nãvalnice ori, cel mai adesea, a unui fior de dragoste si care redã în aceeasi mãsurã elanul sufletesc, sfiiciunea si sentimentul unui nou început, specifice unei situatii.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2