PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Teiul


(11 - 20 martie; 13 - 22 septembrie)
    Bine dezvoltat si arãtos, dotat cu mult farmec si simpatic, teiul reprezintã o medie între mai multe trãsãturi contradictorii, pozitive si negative. Oscileazã permanent între curaj si lasitate, adevãr si minciunã, fidelitate si necredintã. Tendintele sale cele mai pronuntate sunt cele spre versatilitate si inconsecventã. Îi plac enorm confortul si o situatie stabilã (poate pentru cã el însusi e atât de instabil) si are idealuri mãrunte, domestice. Este cu toate aceste destul de adaptabil la orice mediu, oricât de neprielnic ar fi. Eticheta conteazã mult pentru tei si de aceea îsi va lustrui periodic blazoanele si strãbunii înrãmati pe perete. Fire pragmaticã si ordonatã, se descurcã de minune în activitãti ce-i reclamã aceste calitãti. El va face tot ce-i stã în putere pentru a-si asigura o existentã tihnitã, la adãpost de orice surprizã neplãcutã. E inteligent, dar nu prea lucid. Îi plac lingusirile si uneori va imagina situatii care sã le provoace. Atrage ca un magnet lumea în jurul sãu, iar partenerii sãi de afaceri (ori sentimentali) vor fi tentati sã-i acorde mai multã încredere decât este cazul, nativul tei, prin temperamentul sãu, nefiind un om pe care sã se poatã pune bazã.
    Dragoste: Pentru a înflori trebuie sã gãseascã o persoanã compatibilã, care sã-i împãrtãseascã sentimentele si sã-i aducã astfel o primãvarã continuã. Copiii sunt o realizare remarcabilã pentru tei si în consecintã le va acorda toatã atentia sa.
    Trãsãturã definitorie: Filistinismul.
    Personalitãti: Greta Garbo, Anna Karina, Sophia Loren.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2