PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Stejarul


(21 martie - echinoxul de primãvarã)
    Stejarul este mare si puternic, frumos, cu rãdãcini solid înfipte în pãmânt. Are o sãnãtate foarte bunã si se bucurã de mult noroc în viatã. Este o fire conservatoare, nemlãdioasã, adesea extrem de rigidã, tactul fiind o notiune necunoscutã pentru el. Prin statura sa impozantã ( nu neapãrat din punct de vedere fizic, cât psihic), el nu cere ajutorul nimãnui si nu se sprijinã niciodatã pe ceilalti. Are o inteligentã clarã, ordonatã, dublatã de o anume intuitie. Îi place sã actioneze, iar întreprinderile sale sunt duse de cele mai multe ori la bun sfârsit, datoritã îndeosebi unei încãpãtânãri inflexibile. Devine foarte iritabil când este contrazis, ori se retrage din dispute fãrã prea multe explicatii. Naturã independentã, stie sã-si ocroteascã interesele, dupã cum stie sã nu le încalce pe ale altora. Cu toate acestea nu este un altruist, suferinta celorlalti lãsându-l rece în genere; însã te poti baza pe el dacã promite câte ceva. Are multi prieteni, cãci e o companie plãcutã si o gazdã primitoare. Poate fi remarcat în diverse împrejurãri prin curajul de care dã dovadã, ori prin orgoliul, cel mai adesea bine mascat.
    Dragoste: Este omul dragostei la prima vedere, care nu rãmâne însã multã vreme fidel, trecând în scurt timp la alt "obiect" al pasiunilor sale, cu speranta cã se va stabili definitiv. Cu anii se va mai linisti, îndeosebi dacã se cãsãtoreste.
    Trãsãturã definitorie: Forta
    Personalitãti: Johann Sebastian Bach, Sefan Ciubotãrasu, Simone Signoret


Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2