PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Scorusul


(1 - 10 aprilie; 4 - 13 octombrie)
    Scorusul are o mare aparentã de fragilitate, dar lemnul sãu este foarte tare si rezistent. Având mult farmec, este drãgut si foarte sensibil. Pare ocolit uneori de griji, dar se aflã mai adesea în situatia contrarã, în care se lasã confiscat de toate necesitãtile si stringentele cotidianului. Ar fi benefic pentru el sã se desprindã din când în când de ele, cãci atunci ambitia sa l-ar putea purta departe, pe culmi. E o fire foarte complicatã, îi place sã-i satisfacã pe ceilalti în cele mai mici cerinte ale lor si se simte în permanentã culpabil cã nu reuseste sã se implice mai mult în eforturile sale altruiste. Bineînteles cã adeseori exagereazã, dar el nu pare sã-si dea seama de asta. Cinstit, fidel si inteligent, nu va trece neobservat, cãci posedã arta de a-si valorifica foarte bine atuurile, devenind uneori chiar strãlucitor. Dovedeste o înclinatie deosebitã pentru tot ce înseamnã artã, temperamentul sãu mereu nelinistit putându-l îndruma definitiv cãtre acest domeniu. Are simtul mãsurii si nu va cãdea niciodatã în excentritãti gratuite si nu va comite acte reprobabile. Îi place sã placã si sã facã plãcere altora, oscilând între dorinta de a fi independent si situatiile în care se subordoneazã celorlalti. Poate fi adesea nefericit, chiar dacã nu o aratã.
    Dragoste: E foarte exigent, atât cu sine, cât si cu pertenera/partenerul. agitatia sa se reverbereazã pânã în aceastã sferã si de aceea dã o impresie falsã de instabilitate. Nu revine asupra hotãrârilor luate atunci când e rãnit în iubire.
    Trãsãturã definitorie: Sensibilitatea.
    Personalitãti: Charles Baudelaire, Amza Pelle, Jean-Paul Belmondo, Gregory Peck, Bette Davis.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2