PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Salcia


(1 - 10 martie; 5 - 12 septembrie)
   Frumoasã si melancolicã, are mult farmec misterios, fiind un copac foarte pitoresc. Existã o lentoare dulce în modul ei de a se comporta si aceasta o face foarte atractivã, îndeosebi pentru cei ce cautã o fiintã romanticã. Îi place poezia, atmosfera de toamnã ploioasã si miresmele îmbãtãtoare. cel mai bun loc pentru salcie este pe malul apei, element de care se simte foarte atrasã. Desi pare neajutoratã, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Stie sã-si ia soarta în mâini, iar în actiunile ei hotãrâte se simt uneori accente de duritate. Atuurile sale sunt inteligenta, fantezia, intuitia, supletea si un fler deosebit în dezvãluirea intentiilor celorlalti. Iubeste plãcerile, decorurile foarte romantice si nu suportã frigul. Dorinta de libertate este foarte importantã în conceptia sa generalã despre lume si viatã si nu acceptã niciodatã în cercul intim persoanele care i-o nesocotesc. Foarte adevãrat însã e si faptul cà nici ea nu încalcã libertatea celorlalti.
    Cu o aparentã fragilã, salcia e o maestrã a defensivei si a contraatacului si nu trebuie crezutã prea mult atunci când se plânge de conditiile vitrege în care e nevoitã sã trãiascã, fiindcã ea se complace de minune în acest context.
    Dragoste: Este foarte senzualã si romanticã si îsi va combina întotdeauna aceste douã trãsãturi care pentru ea sunt inseparabile. Îi place sã provoace rupturile în dragoste, pentru a-si savura apoi suferinta. Din acest motiv nu e foarte consecventã.
    Trãsãturã definitorie: Melancolia.
    Personalitãti: Frederic Chopin, Mihail Gorbaciov, Ion Iliescu, Spencer Tracy, Gina Patrichi

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2