PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Plopul


(1 - 14 mai ; 5 - 13 august; 4 - 8 februarie)
    Foarte frumos, subtire si decorativ, acest copac posedã o scoartã foarte sensibilã, care crapã în conditii nefavorabile. Nativul are nevoie de societate si de multi prieteni, fãrã a se amesteca însã cu ceilalti, ori a permite familiarisme din partea oricui - cãci are oroare de asa ceva. Cu o inteligentã mereu vie, cu mult bun simt, el îsi va trasa drumul prin viatã plin de gratie si de calm, chiar dacã e supus unor multiple accidente sentimentale ori încercãri de altã naturã. Nu-si exteriorizeazã niciodatã grijile ce-l frãmântã, dând impresia unei seninãtãti sau a unei veselii dezinvolte. În realitate este foarte pesimist, dar are mult curaj si nu se va plânge nimãnui. În forul sãu interior pot exista conflicte puternice provenite din împrejurãri exterioare potrivnice, nimic însã nu transpare în afarã, el organizându-se întotdeauna la fel de bine. Singura conditie pentru a se mentine pe linia de plutire e un anutraj potrivit si câtiva prieteni buni, alternate din când în când cu stãrile sale obisnuite de singurãtate. Poate dovedi uneori un dezvoltat simt practic si trebuie sã fie atent de a nu cãdea în patima lãcomiei, cãci atunci va deveni foarte dur si îsi va folosi rãu ingenuozitatea.
    Dragoste: E o fire prea independenta si prea sensibilã pentru a-si gãsi fericirea în cãsnicie - pe care nu o va ocoli însa. Mai mult nu se va lamenta el îsi va manifesta încrederea în celãlalt în situatiile de crizã, initiativa în rupturile definitive neapartinându-i , de regulã. Existã însã si cazuri - mai rare, e drept- "de plopi" fericiti  în mariaje. iubeste mult copiii, acestia fiind o mare realizare pentru el.
 Trãsãturã definitorie: Pesimismul
    Personalitãti: Karl Marx , Mata Hari, Fred Astaire, Audrey Hepburn, Gary Cooper.


Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2