PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Pinul


(19 - 28 februarie; 24 august - 2 septembrie)
   Frumos, cu un aspect elegant (la constituirea cãruia contribuie în mare parte si constient), pinul are un lemn foarte rezistent si nu e niciodatã usor de abãtut din drumul sãu. Posedã o vointã puternicã, nu se teme de nimic, iar dacã este si bine organizat devine un adversar foarte redutabil în lupta pentru existentã. Îi plac subtilitãtile, rafinamentul si se va înconjura întotdeauna de lucruri frumoase. Este foarte important ca mediul în care trãieste sã fie aranjat dupã gustul sãu. Are obiective clare pe care le urmãreste pânã în pânzele albe, indiferent ce i s-ar întâmpla pe parcurs. E un bun camarad, dar nu va fi omul care sã compãtimeascã pe cineva, cãci problemele altora nu-l intereseazã. Din acest punct de vedere este mai mult egoist decât altruist. Îi displac profund suferintele semenilor, mizeria, sãrãcia si îi descalificã automat pe purtãtorii lor. Bun confident, ascultã pe oricine cu atentie, dar rãmâne de vãzut dacã-l intereseazã efectiv ce i se spune, sau doar viata în general, sub multiplele ei aspecte. Acest semn favorizeazã femeile - ca native, ori pe cele ce vin în contact cu nativii acestui semn. Pinului îi place ambianta casnicã, aranjatã cu mult gust si lux.
    Dragoste: Este singurul domeniu în care-si pierde controlul, uitã de el si poate ajunge la decizii pe care le va regreta mai târziu. Este pasionat si impetuos, uneori imprudent.
    Trãsãturã definitorie: Rafinamentul.
    Personalitãti: Arthur Schopenhauer, J.W. Goethe, Vicor Hugo, Michael Jackson.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2