PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Nucul


(21 - 30 aprilie; 24 octombrie - 12 noiembrie)    Frumos si cu gusturi rafinate, pare uneori putin artificial, lipsit de spontaneitate - ceea ce în mare parte e adevãrat. El îsi construieste o imagine pentru ceilalti în functie de împrejurãri, ca o mascã de protectie, fiind în genere timid. Aceasta nu înseamnã însã cã e lipsit de îndrãznealã si atunci când crede cã e timpul sã actioneze, o va face fãrã prea multe ezitãri (si uneori chiar fãrã scrupule fatã de ceilalti). Are o inteligentã foarte dezvoltatã si multilateral-aplicativã, slujindu-se de ea pentru a pãtrunde în esenta lucrurilor, ori (dupã caz) pentru a-si conduce cu mare precizie toate actiunile pe care le initiazã. Reflexiv, singuratic si adesea original, oscileazã în comportarea sa socialã între a fi fascinant si a se retrage în sine, tãind toate legãturile cu ceilalti. Este foarte contradictoriu si de aceea pare în numeroase situatii capricios si inconsecvent. Cu toate acestea, el îsi cunoaste foarte bine interesele si actioneazã constant pentru a le atinge. Nu e usor de înteles un nativ "nuc", trecerile sale de la manifestarea unor trãsãturi pozitive la cea a unora negative fiind foarte derutante. Se întâlnesc totusi ades nativi "nuc" foarte fideli si generosi.
    Are un excelent simt al proportiilor si al ansamblului, putând deveni un mare strateg. Aunge adesea celebru, sau, dacã nu, va avea parte de o viatã foarte interesantã, cu multi prieteni si dusmani si plinã de riscuri.
    Dragoste: E destul de imprevizibil si de abscons - foarte captivant însã. Poate da dovadã uneori de cruzime si chiar de sadism. Îi place de asemenea sã-si subjuge partenerul pânã la anularea completã a vointei lui.
    Trãsãturã definitorie: E un fantast.
    Personalitãti: Pablo Picasso, Albert Camus, Alain Delon, Anthony Quinn, Shirley Temple

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2