PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Mesteacanul


(24 iunie - solstitiu de varã)   Frumos, decorativ si natural, stilat si simpatic, acest copac este foarte plãcut si agreat pentru marea sa calitate de a înnobila si anima existentele celor din jur. Activ, lipsit de prejudecãti, el preferã anumite ambiante în care sã-si poatã exercita calitãtile sale fãrã prea mari impedimente, dar nu este câtusi de putin un inadaptabil. Îi place sã nu fie sâcâit cu lucruri mãrunte, cãci are o perspectivã largã si nu se împiedicã în amãnunte meschine. Nu e un tip popular, cu care oricine poate intra în familiarisme supãrãtoare; cu toate acestea prestigiul sãu rãmâne nestirbit. Are o inteligentã scânteietoare - si nu de putine ori geniu, cãci întruneste toate calitãtile necesare pentru a se exercita creator: imaginatie nestãvilitã, capacitate enormã de muncã si stiinta perfectã de asamblarea diferitelor sale observatii într-un întreg coerent.
 Atitudinile lui se caracterizeazã în general printr-o usoarã rezervã fatã de ceilalti, iar conceptiile ce stau la baza lor sunt clasic-traditionaliste. Cerintele materiale îi sunt modeste, cele spirituale imense - fãrã a teroriza nici un moment pe ceilalti cu aere de superioritate.
    Dragoste:  Este aprins si sentimental, fãrã a deveni însã patetic. Intuieste cel mai adesea în mod corect persoana potrivitã pentru el, iar cãsnicia i se pare o variatie sau o experientã interesantã.
    Trãsãtura definitorie: Este un creator.
    Personalitãti: Sfântul Ioan Botezatorul, Glenn Medeiros.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2