PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Marul


(25 iunie - 4 iulie; 23 decembrie - 1 ianuarie)
    Mãrul este în general de înãltime mijlocie si are o frumusete aparte. Drãgut, plin de farmec si de sex-appeal, nativul acestui semn pare fãcut pentru fericirea obtinutã prin dragoste. Odinioarã în binecunoscuta legendã greacã, mãrul simboliza alegerea de cãtre Paris a zeitei frumusetii si a iubirii, Afrodita. Acestui ideal de fericire nativul îi va fi credincios toatã viata.
    Este o fire singuraticã, generoasã, care nu pãstreazã nimic în mod special pentru sine. Amabil, atent fatã de ceilalti, nu e nici pe departe atât de naiv pe cât pare. Are o capacitate de reflectie foarte dezvoltatã, o inteligentã pe mãsurã si va supune toate subiectele ce-l intereseazã unei analize atente si pãtrunzãtoare. Toate cercetãrile sale, adesea riguros stiintifice, sunt subordonate unei nevoi specifice lui, aceea de a cunoste lumea sub multiplele sale aspecte spre propria-i plãcere. Usor de distrat, e un întelept ce-si rezervã mereu experiente doar din ceva, sau sã-i impresioneze pe ceilalti. "Viata poate fi frumoasã dacã stii s-o trãiesti, iar plãcerile ei sunt divine dacã stii sã le gusti", pare a fi deviza dupã care se conduce.
    Dragoste: E  un senzual si are o afectivitate bogatã. Fidel persoanei iubite, doreste mult sã fie mângâiat si iubit la rându-i. Eventualele mici accidente sentimentale nu-l deprimã cât îl stimuleazã, cãci îi valorificã din plin marea sa capacitate emotionalã si-i deschid noi orizonturi ale vietii sale sentimentale. Un hedonist înnãscut, mãrul se poate identifica complet cu aspiratia sa spre iubire.
    Trãsãturã definitorie: Este fãcut pentru a da si pentru a primi iubire.
    Personalitãti: Errol Flynn, Marlene Dietrich, Ava Gardner, Gina Lollobrigida, Eleanor Parker, George Michael.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2