PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Frasinul


(25 mai - 3 iunie - 22 noiembrie - 1 decembrie)    Este prezentabil, cu lemn rezistent, cu fibre lungi si suple si având multe crengi. Simpatic, în general, dispretuit uneori pentru viata adesea dezorganizatã si neprincipialã pe care o duce, frasinul doreste sã aibã o existentã exact dupã regulile pe care si le-a trasat si sã-si atingã obiectivele cu orice pret. Are în plus pretentia ca toti sã se poarte cu el ca si cum ar fi un bibelou de pret si sã dovedeascã un atasament servil la idealul sãu de fericire. E egoist, dar sunt momente în care se dezice de linia sa obisnuitã de conduitã si se aratã complt dezinteresat. Dã dovadã de multã intuitie, ceea ce-l va ajuta în anticiparea corectã a unor evenimente importante. Nu e prea conformist, dar felul sãu de a se comporta atrage multe persoane în jurul lui. Are multã sansã, pe care adesea o extinde si asupra prietenilor si cunostintelor sale.
    Este foarte ambitios, pretentios si nu se încurcã prea mult în consideratii si scrupule. Obiectivele sale, precum s cãile de atingere a lor îi sunt foarte clare si nu vede nici un impediment în a-si urma drumul în viatã, asa cum considerã el de cuviintã.
    Dragoste: Nu va face nici o concesie îndauna idealului sãu de fericire conjugalã si va da dovada de multã imaginatie în realizarea lui. Atrage multi reprezetanti ai sexului opus, dar nu se lasã prins decât de persoana care-i convine din toate punctele de vedere.
    Trãsãturã definitorie: Este un ambitios.
    Personalitãti: George Vraca, John Wayne, Marilyn monroe, Charles Aznavour. Tony Curtis

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2