PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Fagul


(22 decembrie - solstitiu de iarna)    Fagul este înalt si foarte prezentabil - frumos chiar. Nativul "fag" va fi în permanentã preocupat de înfãtisarea sa si în consecintã si-o va întretine cu multã grijã, remarcându-se în acelasi timp printr-o mare elegantã în vestimentatie. Interesele sale sunt cel mai adesea pragmatice, obiectivele foarte concrete, si va gãsi întotdeauna mijlocul de a le atinge, cãci este foarte iscusit si se descurcã în orice domeniu. Ambitiile sale sunt mari, dar realiste, el posedând o inteligentã aplicatã foarte dezvoltatã. Nu este în esentã un noncomformist, desi adesea pare, este doar mai bine dotat decât altii pentru a reusi în viatã, ceea ce trezeste mari invidii. Generos, se fereste în permanentã de a cãdea în risipã, ceea ce i-ar da peste cap economia activitãtilor în curs. E scrupulos, de bunã credintã si îsi ia ceea ce crede cã i se cuvine în mod franc, deschis, fãrã a însela pe nimeni. Doreste sã-si conserve tineretea si energia pânã la o vârstã înaintatã, cãci acesta este blazonul sãu. Este abil, se organizeazã bine si vede întotdeauna lucrurile la adevaratele lor proportii.
    Dragoste: Complet lipsit de imaginatie, iubirile sale se consumã în maniera cea mai clasicã. Îsi doreste o familie cu tot ceea ce-i trebuie afectiv si material, cerintele sale fiind foarte burgheze. Va avea un trai îndestulat, exact asa cum îsi planifica.
    Trãsãturã definitorie: Ingeniozitatea.
    Personalitãti: Giacomo Puccini, Jane Fonda, Vanessa Paradis.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2