PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Curmalul


(9 - 18 februarie; 14 - 23 august)   Are o constitutie fizicã foarte puternicã, solidã si o sãnãtate de invidiat. Impresioneazã prin aspect si prin forta ce o emanã, mai putin însã trãsãturile particulare ale trupului sãu. Este o fire impetuoasã, rãzbãtãtoare, ce nu cunoste cuvântul "imposibil" (Napoleon, un nativ al acestui semn, obisnuia sã spunã: "Imposibil e un cuvânt care nu se gãseste decât în dictionarul nãtângilor".) Este greu de calificat ca fiind nechibzuit pentru cã este mai mult decât atât; în stilul sãu caracteristic, decis si întreprinzãtor, el se avântã în activitãti riscante si reuseste sã iasã învingãtor din ele datoritã convingerilor sale. Cu toate acestea, e mai influentabil decât se aratã. Are mult talent de strateg, spirit aventuros si un optimism de neînfrânt. Ezitãrile si amânãrile nu sunt pentru el, cãci se hotãrãste fulgerãtor si trece imediat la actiune. Iubeste luxul, dar firea sa agitatã nu-i va îngãdui sã se bucure mult timp de el. Are ambitii foarte mari si doreste sa fie admirat - idolatrizat, chiar. Nu este însã un egoist, dimpotrivã, îsi rãsfrânge generos strãlucirea asupra prietenilor si cunostintelor sale. Stie ca nimeni altul sã insufle entuziasm celorlalti, dar e sensibil în acelas timp la aluziile referitoare la persoana sa.
    Dragoste: Este imprudent, deseori inconstant, în general însã are o afectivitate bogatã, fiind foarte fidel si pasionat fatã de persoana iubitã.
 Trãsãturã definitorie: Optimismul.
    Personalitãti: Napoleon Bonaparte, Abraham Lincoln, Gene Kelly, Toma Caragiu.


Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2