PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Chiparosul


(26 iulie - 4 august; 25 ianuarie - 3 februarie)
    Nativul "chiparos" este în general voinic, atletic, înalt, suplu, bine fãcut, fãrã a fi însã un rafinat; dinpotrivã, el pare adesea putin brut, necizelat. Este foarte adaptabil si nu are nevoie de prea mult pentru a fi multumit. Supravietuieste în mod firesc în conditii care altora li s-ar pãrea cel putin precare. Iubeste foarte mult natura, viata la tarã si îi place sã meargã în mod regulat la pescuit ori la vânãtoare. Adeseori se mutã cu totul de la oras la sat, dacã piedicile nu sunt prea mari în calea realizãrii acestui proiect. Are o fire meditativã, usor zãpãcitã; o anume lentoare se insinueazã permanent în comportamentul sãu si de aceea are în general un efect calmant asupra anturajului. Putin lenes, bun camarad, agreabil si ospitalier, chiparosul face uneori prozeliti referitor la modul sãu de existentã, fãrã a intentiona câtusi de putin asa ceva. Usor de desprins de lume, neimplicat si neangajat în nici o actiune de anvergurã care sã-l solicite mai mult decât e cazul, el are un unic scop atingerea unei fericiri senine, calme. Nu intrã cu nimeni în controverse si se plaseazã în afara oricãror relatii sociale încordate. Interiorizat, oarecum izolat de ceilalti, nu suportã sã fie singur si de aceea va avea multi prieteni si cunostinte.
    Cea mai mare calitate a sa este fidelitatea fatã de persoanele la care tine, ori fatã de principiile pe care le adoptã. Este poate singura situatie în care se simte foarte obligat fatã de ceilalti si nu va precupeti nici un efort pentru a-i multumi întrutotul, în cele mai mici cerinte.
    Dragoste: Are un farmec aparte si nu va rãmâne mult timp singur. Va întemeia o familie cu multi membri, în mijlocul cãreia îsi va gãsi în mod firesc locul.
    Trãsãturã definitorie: Loialitatea
    Personalitãti: W.A. Mozard, Paul Newman, Bourvil, Louis de Funès.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2