PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Bradul


(5 - 14 iulie; 2 - 11 ianuarie)
        Frumos, glacial si auster, bradul apare celorlalti retras si enigmatic. Sãnãtatea sa este uneori zdruncinatã de cãtre o boalã care persistã multã vreme, ceea ce nu-l va împiedica însã sã ajungã longeviv. Este cam egoist, nu vrea sã lase nimic de la el si face mereu calcule despre cum ar putea obtine maximum de profit cu minimum de mijloace. Devine adesea tãcut, inflexibil în atitudinile sale si izolat. Nu e omul care sã deranjeze pe ceilalti printr-un râs prostesc (ori homeric), ci, dimpotrivã, le va impune prin tinuta sa. Îi plac atmosferele romantice si stranii, casele vechi, bijuteriile, parfumurile deosebite. Este foarte inteligent si are o mare capacitate pentru studiu, dar nu-si alege întotdeauna bine profesia, ceea ce-i poate produce mari insatisfactii. Bun analist, bradul reuseste cel mai adesea sã epuizeze fortele adverse prin încrederea sa de nezdruncinat în justetea drunului ales în viatã. Este înclinat spre religie, sau, în orice caz, spre misticism. Faptul cã uneori se plictiseste singurul nu-l deranjeazã câtusi de putin de putin, ci, dimpotrivã, aceasta e o parte a temperamentului sãu pe care o cultivã cu voluptate.
    Dragoste: Este singurul domeniu în care uitã de sine, iese din ritmul sãu obisnuit de viatã si se agitã neîncetat, perpelit de focul iubirii. Poate atinge astfel unele stãri extremiste, strãine echilibrului sãu natural.
    Trãsãturã definitorie: E un mistic.
    Personalitãti: Pola Negri, Yul Brynner, Vittorio de Sica, Liviu Ciulei, Antonella Lualdi, Lino Ventura, Harrison Ford.


Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2