PRIMA PAGINA Zodiac european Compatibilitati Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul gastronomic

Zodiac Arboricol - Artarul


(11 - 20 aprilie; 14 - 23 octombrie)    Este foarte rezistent si face fatã cu succes eforturilor relungite, pãrând inepuizabil. Se organizeazã bine, e foarte îngrijit si se informeazã despre toate câte sunt pe lume; cu precãdere însã îi place sã vinã în contact cu ideile cele mai înaintate si sã le prelucreze într-o formã proprie. Tipul de self-made-man, îsi compenseazã în permanentã toate lipsurile si îsi umple toate lacunele, devenind foarte capabil în orice domeniu - în plan teoretic, cel putin, pentru cã în cel practic rezultatele nu sunt, în general, pe mãsura sperantelor sale. În aceastã activitate el se slujeste de inteligenta sa foarte dezvoltatã, de intuitie si, nu în ultimul rând, dã dovadã de multã fantezie. De obicei timid, retras si putin original, se lasã uneori în voia impulurilor sale si arboreazã un curaj nebunesc. Este confidentul ideal, care ascultã fãrã a se folosi în vreun fel de ce stie si fãrã a vã critica; este total dezinteresat în acest caz, sau mai bine zis neinteresat. Îi place sã aibã numeroase contacte cu oamenii, sã fie lãudat si sã se vorbeascã de el, chiar si de rãu. Uneori o poate lua pe cãi gresite în ceea ce priveste ideile, cãci rigoarea si ascutimea spiritului sãu pot duce, prin exercitarea lor excesivà, la un efect iesit din tiparele normalitãtii.
    Dragoste: Este lipsit de simplitate, închis în sine, chiar si fatã de persoana pe care o iubeste. Complicã întotdeauna lucrurile, dar uneori se poate adapta bine celuilalt si atunci va avea mult de dãruit si de primit.
    Trãsãturã definitorie: Cerebralitatea.
    Personalitãti: Adolf Hitler, Charles Chaplin, Claudia Cardinale, Catherine Deneuve.

Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2