PRIMA PAGINA Zodiac european Zodiac pe decani si zile Zodiac romanesc vechi Zodiac evreiesc Zodiac florar Zodiac arboricol Zodiac indian Zodiac arab
Zodiac totemic Zodiac egiptean Zodiac hindus Zodiacul gastronomic Rugaciunile zodiilor Zodiacul sefului Zodiacul practic Zodiile si calatoria Zodiile si curatenia
Zodiile si medicina Fixuri si obsesii de zodii Zodiac erotic Zodiac om-animal Compatibilitati 12 motive Mesaje vocale Teste psihologice Ajutor biblic

Zodiacul arab - Ghioaga taraneasca
    Semnificatie: O astfel de armã este foarte bunã, periculoasã (desi nu pare la prima vedere) si se poate confectiona relativ usor, pe loc, dintr-o creangã noduroasã de pom si câteva cuie. Nu e o armã ofensivã, ci are, dimpotrivã, un aer linistit, retras; se poate însã transforma rapid si poate furniza imprudentilor surprize nu tocmai plãcute.
    Ca armã de pornire: Oferã o foarte persistentã senzatie de stabilitate si de soliditate si pare linistitã, simplã, greoaie (aceasta e însã o falsã impresie) si fãrã conflicte interioare. Are o fire poeticã si meditativã si este foarte originalã. Nu-i plac complicatiile. Este genul de om gata oricând sã te ajute dacã i-o ceri, ori dacã intuieste singur cã ai nevoie, si te poti baza pe el fãrã grijã. Are o gândire si adesea un comportament foarte original si cu toate aceste calitãti ar putea ajunge departe, cã s-ar mobiliza ceva mai repede si dacã ar risca chiar putin, cãci adesea pierde prea mult timp cu cercetarea prealabilã a terenului. Pe de altã parte îi este extrem de greu sã ducã la capãt o actiune mai lungã, cãci energiile sale sunt pe termene scurte si trebuie periodic sã-si reîncarce bateriile. Uneori însã poate lua o hotãrâre foarte serioasã de a se misca foarte rapid - si atunci nimic nu o mai poate opri pânã la nivelele cele mai înalte. Îi place foarte mult natura, florile, pãsãrile. Viata sa sentimentalã este foarte importantã în ansamblul general si nu o poate concepe fãrã sentimente profunde de afectiune si de delicatete sufleteascã. Este sensibilã, bunã si foarte senzualã. Îi plac foarte mult copiii. Este recomandabil sã ia mãsuri pentru a-si învinge - sau compensa - lipsa ambitiei si pentru a putea astfel evolua în arme superioare.
    Ca armã de sosire: Un indiciu foarte sigur cã sunteti ghioagã tãrãneascã este profesia dumnevoastrã, atunci când aceasta e legatã direct de munca pãmântului si de viata simplã de la tarã. Foarte multe ghioage tãrãnesti rãmân pe aceastã treaptã toatã viata, fãrã a evolua sau decade.
 

Compatibilitatea cu alte semne:

Ghioagã Tãrãneascã - Briceag: Briceagul poate cauza mult rãu ghioagei tãrãnesti si aceasta trebuie deci sã fie prevãzãtoare.

Ghioagã Tãrãneascã - Pumnal: Legãturã nesigurã, cu pãrti bune, dar si cu sanse de conflict.

Ghioagã Tãrãneascã - Cutit: Ne comunicã bine si nu-si înteleg particularitãtile unul celuilalt.

Ghioagã Tãrãneascã - Pumnal Arab: Relatii de suprafatã, rareori profunde.

Ghioagã Tãrãneascã - Ghioagã de Fier: Ajung în cele din urmã sã se iubeascã, cu conditia sã fie o vreme împreunã.

Ghioagã Tãrãneascã - Toporiscã: Compatibilitate bunã si relatie stabilã; toporisca e deschisã fatã de ghioaga tãrãneascã.

Ghioagã Tãrãneascã - Lant: Prima e prudentã si nu-i prea place lantul, cãci nu finantele solide sunt visul ei. Lantul e foarte atras de stabilitatea ei.

Ghioagã Tãrãneascã - Sabie: Sabia exploateazã ghioaga tãrãneascã în folos propriu si din aceastã cauzã cea din urmã evitã sabia.

Ghioagã Tãrãneascã - Lance: Fiecare are ceea ce-i trebuie celeilalte: aer tonicde tarã, respectiv culturã. Se înteleg bine.

Ghioagã Tãrãneascã - Prastie: Tin mult una la alta.

Ghioagã Tãrãneascã - Arc: Arcul este mai prudent si mai ascutit decât prastia: acceptã totusi ghioaga tãrãneascã în preajma sa.Acest website si-a neutralizat integral emisiile de CO2